Landschap-schilderweek 2024

 
 

Een prachtplek om ongestoord een hele week lang te schilderen a/h grootste meer in Friesland: de Fluessen.


Het vakantiehuis, wat direct a/d Fluessen ligt en dus daarop uitkijkt, is geschikt voor in totaal 4 deelnemende schilders, die ieder € 400.= voor de hele week betalen (zie diavoorstelling hieronder voor een 1e indruk).

Aankomst: vrijdag 30 augustus en vertrek vrijdag 6 sept. 2024.

Zaterdag is de dag van inleven en het op je laten inwerken van lucht en licht in het Friesche en kan goed gebruikt worden als innerlijke voorbereiding op de schilderdagen daarna,

Zie:

https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/32487 


Voor de overige deelnemers zijn er tig mogelijkheden in de buurt van Elahuizen een huisje of b&b te huren, bv: https://www.natuurhuisje.nl/plaatsen/elahuizen?arrivalDate=&departureDate=&flexibleArrivalDate=&adults=0&children=0&babies=0&pets=0


Indeling van de schilderweek:

Van zondag- t/m donderdagochtend (5 ochtenden dus), tussen 10 en 12;30 uur wordt een inleiding gegeven in het schilderthema van betreffende dag en wordt het werk besproken wat aan de dag voorafgaand is geschilderd en... wordt er onder mijn begeleiding geschilderd.

Schildercursuskosten: € 200.= exclusief materiaalkosten.

Techniek: aquarel/gouache in combi met verschillende soorten tekenmaterialen, zoals bv. potlood, Chinees inktblokje en/of (olie-)krijt.


De middagen zijn vrij voor individuele invulling, zoals schilderen (….), zeilen, zwemmen, elektr. fietsen of sloepen huren, lekker lui liggen of wat je zelf leuk lijkt.


Aanmelding: na aanmelding ontvang je een uitgebreide materialen-lijst en alle overige ins & outs.

 

Een week schilderen a/d Fluessen in Fryslân:  30 aug. - 6 september 2024

© all rights reserved,

     marianne polhout / atelierdebark / 2003


     last update:    augustus  2023

paint at atelierdebark punt nl